Hanna har fått sin egen veske

søndag, januar 31, 2010 Edit This 6 Comments »


I dag har jeg sydd ei veske til Hanna på 6 år. Jeg har spesielt merket et behov nå i vinter når hun f.eks skulle i bursdagsselskap el. På grunn av snøen, brukte hun støveletter, men ville gjerne ha med seg innesko/lakkskoene. Det endte med at hun i farten tok dem med seg i en "REMA-mega-Kiwi"- plastpose, og løp ut.... Praktisk vil sikkert noen tenke..., men lite kledelig å komme i selskap, og komme drassende med en reklamepose på slep! SÅ, derfor har hun nå fått sin egen veske som har plass til et par sko når det er nødvendig, og ellers det som en 6 åring kan finne på å pakke ned i ei veske:)
Veska er sydd i rødt og rosa. På den ene siden har jeg applikert på ei prinsesse fra en restebit jeg tok vare på da jeg sydde gardiner til lekerhytta i sommer. Navnet sitt har hun også fått på, så skulle den bli gjenglemt et sted, så er det ikke i tvil om hvem den tilhører!! Hankene er prydet med blomsterborder. Ellers er det ei lita lomme med knappeåpning inni veska, og hele herligheten kan lukkes med en magnetknapp.
I dag har vi vært på Årsfest i kirka, og veska innehold to par sko, et til lillebror, og et til henne selv! I dagene fremover nå, regner jeg med den vil inneholde andre ting enn sko, men det er jo en del av "veskehverdagen,": Den skal romme så mangt av dets eieres mange hemmeligheter;)
Tilslutt vil jeg anbefale en liten ting, som har hjulpet meg i mange "vrange" utfordringer. Det er denne lille vrengepinnen fra S&S. ( "rouleau vender" heter den visst ) Den er genial når en skal vrenge slike smale remser! Den koster ikke mer enn 25 kr, og er verdt hvert øre!

6 kommentarer:

Grethes design sa...

Kjempe fin veske. Er helt enig med deg når det gjelder disse posene, har også sydd noen greie vesker til dill og dall.... Ha en fin uke :-)
Hilsen Grethe

Abbe sa...

eg e misunnelig både på broderingsfunksjonen - og den vrengeren! en sånn må jeg skaffe meg!! fin veske!

Cilipus sa...

Hei!
Så fin og kjekk veske, og mye mer miljøvennlig enn plast også.
Det med vrengepinnen var smart tips, takk for det.
Og bildene fra forrige innlegg var helt fantastiske, du er jo en multikunstner. Ha en fin dag.

GRASRODA sa...

Takk for det;)
Hanna var storførnøyd i går da veska ble med på fest;)

Nå får vi S&S til Kristiansand om 3 uker, sa gleden er til å ta og føle på her!!!

Det er ingen god egenskap å være misunnelig Abbe!! ;) ...Men ikke det at jeg heller har kjent på misunnelsen når du tryller frem de vakreste hekletepper da....!!! Godt vi har div. og er litt forskjellige;)

Ha ei fin uke jenter!!

Barbros lille atelier sa...

Uff, ja, kjenner til de plastposene.... Vesken ble helt nydelig - akkurat en prinsesse verdig. Smart, praktisk, lekkert og miljøvennlig.

Ha en fin uke!

Klem

kaoz sa...

Kjempefin jenteveske!! Mye mer stas med sin egen fine veske enn en plastpose =)