Elias 2 år!

onsdag, februar 03, 2010 Edit This 10 Comments »
Denne lille røveren vår fylte 2 år i dag. I et lite øyeblikk på dagen i dag, fikk han tak i den nye lua til storesøster som ble sydd for et par dager siden. Men det var kanskje like greit denne gangen, for i dag ville hun ikke fotograferes. Lillebror ordnet opp, og stilte villig foran kameraet;) Gratulerer med dagen Elias!!
Ellers så gikk det opp for meg at søndag 14 februar er både morsdag, valentinesdag og fastelavens-søndag i år!! Dette kan bli en hektisk dag gitt;)

10 kommentarer:

Cilipus sa...

Gratulerer med 2 åringen. Vi skal feire bursdag den 14, så her blir det nok hektisk også.

SiriR sa...

Grattis til to åringen!! Så søt med søster sin lue på:)

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer så mye med dagen til den lille sjarmøren! Helt herlig! Vi har og en sånn i hus. Han fyller to år neste måned. Morsom alder:-)

Ha en fin dag!

Klem

Pia sa...

Gratulerer med en flott toåring!

od Andulky sa...

Stort grattis!
Vi har också en Elias som är 2 år :-)!!

kaoz sa...

Grattis med 2-åring =)

Kjempefin lue! Så ut til å være en god modell som sitter godt på et lite barnehode=)

elin sa...

grattis med dagen til den lille hestad sjamøren:-)Pakken ligger klar til en dag dere har tid til litt besøk!!!!jeg er klar den 18 hvis du er!!!!!!!!!

GRASRODA sa...

Takk;)2 åringene er noen sjarmører!

Jeg er klar den den 18 Elin!!Slutter halv fire! Mulig det blir en liten barnebursdag neste uke.. Så da er dere hjertelig velkommen;)

Anonym sa...

Gratulerer med 2åringen:) Skal si tiden går fort! Kjempe koselig blogg du har Cathrine. Kjenner jeg klør i fingrene her, ble superinspirert:) Så god du er!
Klem fra bårodama

elin sa...

lite liv her i det siste!!!!nyter du alene tilværelsen-det gjør jeg!!!!blogger,strikker og syr om hverandre!!!!!!!finnes ikke noe mer å ønske seg!!!!!!

klem elin

med på ss til mandag???