Endelig!

fredag, januar 29, 2010 Edit This 5 Comments »
Da har omsider bildene mine fått glass og ramme, og er klare til å henges opp på veggen!! De 5 første bildene er noen av resultatene fra eksamensoppgaven min på kunst og håndverk for noen år tilbake. De har vært med på flyttelasset, har vært pakket inn og ut av kasser flere ganger i håp om å få gjort noe med dem...men nå er jeg omsider i mål:) Bildene er laget med linoliumstrykk, og motivet har utgangspunkt i en figur jeg kjøpte da vi var på klassetur til Kreta det året.
Bilde nr. 6 er en annen oppgave vi lagde det skoleåret. Der har jeg malt bakgrunnsfargene med silkemaling, trykt treet på stoffet med screentrykk, og så er bladene brodert på etterpå. Den hvite rammen er av papir som vi lagde på skolen.
Det siste bildet malte jeg hjemme for et par år siden. Det har også stått lenge uten ramme på, men nå har det kommet på veggen, og ha funnet seg til rette der;)
Jeg har lyst å ta opp igjen trykkekunsten en dag. Det er egentlig ganske gøy, og hvis en blir fornøyd med trykkplata, så kan en jo trykke opp bilder i det uendelig, i mange farger og med ulikt underlag. " i morgen, i morgen, ha tro på i morgen....." eller en annen dag! Trykk skal det ihvertfall ble en dag;)

5 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Fantastiske bilder du har laget, Cathrine! De var utrolig flotte! Du er virkelig en kunstner. Nå ble jeg skikkelig imponert! Bildene var nydelig innrammet og.

Du MÅ jo bare ta opp igjen trykkekunsten!

Klem

GRASRODA sa...

Takk;) Ja, jeg liker bildene jeg også. Det ble lagt mye arbeid i prosessen den gang de ble til... så nå er det godt å kunne ta dem frem og bruke dem til noe:)
Jeg har funnet trykksverten,knivene og rullen i en kasse på loftet, men jeg trenger mer linolium. Skal se om jeg kan få tak i det etterhvert.
God helg Barbro!

Anonym sa...

Så gøy det må være å være så kreativ! Tusen takk for svar på spørsmål ang risen!
Flotte bilder du har lagd!
Jeg har en award med utfordring til deg på bloggen min, så stikk innom!

Kos deg i helgen!

elin sa...

si fra når du vil selge!!Jeg kunne hatt flere av disse!!!!!Kjempe fine trykk!!!!!!!!!!!du e bare rå på trykk!!!!!!!!!

kaoz sa...

Utrolig fine og stilige bilder!!