Soppevest!

søndag, november 29, 2009 Edit This 7 Comments »


Da har omsider soppeskjørtet fått seg en vest:) Den er laget etter et mønster fra s&s, str. 6 år, men jeg syns den likevel ble litt liten. Den er to- sidig.- svart babycord med soppapplikasjoner på den ene siden, og soppestoffet på den andre siden. Tilslutt er den kantet med rødt skråbånd.
Jeg skal prøve meg på dette en gang til, forstørre vesten litt, ha på ei lita hempe, og sy et skjørt i svart kord som passer til. Jeg har fått ny symaskin, og nå var det jo en lek å applikere også! Og det gav mersmak:) Bilde av maskinen kommer senere....

Og så har jeg fått en AWARD fra Barbro! Kjempegøy, tusen takk!! Hun er en super kreativ person som produserer nye ting i en fei!! Ta en titt innom bloggen hennes hvis du ikke har vært der før!
Det er meningen at vi skal sende awarden videre til flere bloggere. Jeg velger ut en. Og det er bloggen til Elin, "rom for dill og dall ". Hun er ei super dame, syglad og kreativ til tusen, god venninne og et flott medmenneske! Takk for inspirasjon og mange gøyale sykvelder Elin!!!

7 kommentarer:

SiriR sa...

Så søt hun er i sine søte soppe klær:) Stilig sett.

GRASRODA sa...

Ja, hun var godt fornøyd:)

Barbros lille atelier sa...

Å, for et stilig antrekk! Ikke rart hun ser fornøyd ut! Så dekorativt og fint med de soppene!

Gratulerer med ny symaskin! Så gøy! Bra du fikk oppklart det med foten:-) Gleder meg til å se du trylle fram enda flere lekre kreasjoner!

Ha en flott dag!

Klem Barbro

Gurimalla! sa...

Wow, så fint!

GRASRODA sa...

Takk for fine tilbakemeldinger:)
Soppene er populære her i hus ja!
Ha en fin kveld alle sammen!

Hobbymegher sa...

Så stilig! :0)
Det er så fint med vester! OG sopper! :0)

Cilipus sa...

Superfint antrekk. Og så søt jenta di er. Gratulerer så mye med ny maskin:)