Litt kunst igjen:)

torsdag, november 26, 2009 Edit This 5 Comments »

Intet søm-innlegg i dag. Jeg ble så inspirert av det ene bildet Barbro hadde lagt ut på bloggen sin for ei lita stund tilbake. Hun viste et bilde hun hadde lagd, som blant annet inneholdt en "pupp":) Det minnet meg på at sannelig så har jeg også et egenprodusert bilde av av ei dame med ikke mindre en to pupper!!:) Det henger i stua mi til vanlig, og er et resultat av en oppgave vi hadde siste året på videregående, på tegning, form og farge. Utgangspunktet i oppgaven var å studere en kjent kunstner, og fange opp noen elementer som han brukte. Jeg valgte Marc Chagall (1887-1985). Han har ofte bilder der motivet er litt surrealistisk, en drømmeverden der alt går ann på et vis... Fiolinen er et element han ofte har med i bildene sine, og svevende mennesker dukker også opp ganske ofte... så da valgte jeg å bruke litt inspirasjon fra han, og malte min egen variant av fiolinen og et svevende par:)
Bilde nr. to lagde jeg hjemme i etterkant av denne oppgaven. Det har aldri fått noen ramme på desverre, men nå som jeg har funnet det frem igjen, så får vi se hva det blir til etterhvert!
Det siste bildet er morgengaven jeg gav tl min mann da vi giftet oss for over ni år siden. Det har sin faste plass på soverommet vårt:)Ønsker alle der ute i bloggverden en kreativ kveld!!

5 kommentarer:

elin sa...

det er så moro at du legger inn disse fine bildene dine og skriver litt til!!!Du er virkelig god med penselen også du!!Ikke gjem den helt bort!!!!!

GRASRODA sa...

Takk:) Ja, skal prøve på det! Men alt tar tid.... men gjemt er den ikke! Har et mål om ta i bruk saksofonen også igjen en dag... sukk:)

Barbros lille atelier sa...

Nå ble jeg virkelig imponert! Herlighet, så flink du er!! Jeg er helt målløs over disse fantastiske kunstverkene dine! Flotte, klare farger og nydelige penselstrøk! Vil se mer!

Så bra at du la igjen en kommentar på bloggen min, for på mystisk vis er du vekke fra blogglisten min. Må være en sletteulykke. Hadde nemlig tenkt og gi deg en award:-) Du finner den på siden min. Må bare oppdatere først:-)

Klem

Barbros lille atelier sa...

Glemte helt å takke for link til meg! Så koselig av deg!
Nå har jeg fått deg opp på listen igjen. Har en til på bloggen som kaller seg for Cathrines kreative hjørne, så det må ha skjedd noe surr der...

Cilipus sa...

Så fine bilder. Du er jo virkelig en kreativ sjel som er flink til mange ting. Ha en fin helg:)