Det skulle bli en buksedress...

søndag, oktober 04, 2009 Edit This 5 Comments »Det skulle bli en buksedress... :) Jeg har egentlig syforbud enda pga. vond rygg.... men jeg kunne ikke dy meg i går kveld:) Jeg hadde så lyst til å prøve meg på en buksedress til Hanna, og satte i gang med friskt mot!Jeg tok utgangspunkt i grunnmønsteret til Gynther, og klipte ut og var foreløpig godt fornøyd! Det begynte å bli litt sein på kvelden, og da jeg trodde jeg hadde sydd sammen alle delene, innså jeg at hadde bommet fullstendig med nålingen og sydd sammen dressen opp-ned;) Juhu!!! så da gikk resten av kvelden foran tv`en med sprettekniven i hånden. Jeg valgte å sitte opp ei stund til, sydde den sammen igjen, og skulle bare klippe av noen tråder langs det ene beine.... uheldigvis lå stoffet litt over hverandre, og jeg KLARER Å KLIPPE HULL I BUKSA!!!! ARG!!!! trøtt og sur tuslet jeg i seng langt over middnatt:(
Jeg måtte klippe av litt på beina nå i dag, og buksa var ikke lengre slik jeg hadde tenkt. Da Hanna prøvde den i dag, var den for kort i livet også!! Ergo, det bli klippet og lappet sammen av det som gjensto, og resultatet ble denne buksa her! Utrolig myk dogri, opprinnelig et amerikansk dynetrekk kjøpt på Fretex. Applikasjonen er laget av et frotèforkle jeg kjøpte på loppis i sommer. Fordi beina i utgangspunktet nå var så korte, kunne jeg ikke legge dem opp, så det ble løst med hvitt kantebånd. Så får vi se hva Hanna syns om buksa si i mårra;)
Elias prøver her en fleecedress jeg holder på med. Den er ikke helt ferdig, mangler ribb i halsen m.m. Vi har begynt på sykurs igjen, så dette er en av de første utfordringene vi fikk:) hjemmeleksa er gjort, så nå gleder jeg meg til morgendagen, for da er det kurskveld igjen!

5 kommentarer:

SiriR sa...

Åh, så ergelig når alt blir galt!!!
Men sluttresultatet ble nå fint:)

Fortsatt god bedring til ryggen din!

elin sa...

huff da!da var du max uheldig !!!!!men den jo søt til slutt også da!!!ser ut som ei deilig bukse!!!håper Hanna kan ha den!!!!!!!!!!
Fleecedressen ble også veldig bra!!!Den passet jo til elias jo!!!!min ble akkurat grei til emmeline(da er de litt små i str trr jeg !)gleder meg til i kveld!tar med buksa til elias!har du klippet opp til neste prosjekt?jeg må få gjort det i dag........hjelp ....

kaoz sa...

Så typisk! Men buksa ble veldig fin!! Dressen ser skikkelig herlig ut =D

GRASRODA sa...

Hei og takk for medlidenhet:)
Ja, resultatet ble jo greit, men prosessen dit vil jeg helst glemme;)
Fleecedressen tror jeg ble bra, men jeg vil prøve å lage en til ,med hette på.

Ei kreativ uke ønskes til alle dere der ute i bloggverden!

Cilipus sa...

Buksen ble iallefall fin til slutt:) Har hatt noen kvelder jeg også hvor alt går galt. Gleder meg til å høre mer fra sykurset:)