Ett av to familieportrett er ferdig.

søndag, desember 26, 2010 Edit This 4 Comments »
Juleferie = litt fritid!! Jeg syns det var så gøy å male fotsporene, så i dag fant jeg frem malingen igjen og hentet frem ett av to lerret jeg tidligere hadde tegnet opp som ventet på å bli ferdig. Vi er to voksne og tre barn her i hus så, derfor fem figurer som skal symbolisere familien min:) Jeg har brukt de samme fargene som på fotsporene, tre ulike brunfarger, pluss hvit og svart. I tillegg har jeg blandet inn litt sandmalingen i fargen i bakgrunnen. Syns det gir en stilig effekt, og det blir mer liv i bildet på et vis. Disse figurene er litt typisk meg, har brukt dem i ulike bilder tidligere ( se her.. ) Men jeg har aldri brukt disse fargene før, så litt anderledes ble det jo. Satser på å male ferdig det siste bildet i løpet av juleferien... vi får se, men nå er jeg så godt i gang, så sjansene får at det ikke skal vente et halv år til er ikke like stort:)
I morgen skal jeg på S&S, må finne meg litt stoff. Jeg er så heldig å ha blitt tante igjen til en liten prins, så da må jeg finne på noe lurt til den lille:)

4 kommentarer:

Hilde sa...

Du er så flink. Utrolig flott!! Jeg viste det måtte bli noe kreativt av deg når du gang på gang begravde stua vår med saks, papir, farger, lim og perler mm :) Stor klem!
Hilde

GRASRODA sa...

... ler Hilde;) ja, du hadde jo rett i det. Har mange gode minner fra den tida der!
Jeg dukker opp en dag på nyåret, så skal vi ta en titt på den maskinen din! Godt nyttår! Stor klem til deg også!

Gurimalla sa...

Vakre malerier!

Pia sa...

Så flotte malerier!
Fantastisk å male sitt eget familieportrett.
Godt nytt år til deg og dine!