Fleecebukse til Hanna

søndag, februar 21, 2010 Edit This 3 Comments »
Ja, da er det liv her igjen;) Det går litt i rykk og napp hvor mye jeg får sydd i løpet av ukene... Men det er jeg vel ikke alene om:) Denne gangen var det fleecebukse til Hanna som sto for tur. Jeg har vært hjemme alene med ungene i helga, så i mangel på selskap av husbonden i går kveld, satte jeg meg ned med symaskinen,- og det var ikke så lite koselig det heller;) Jeg tok utgangspunktet i et mønster fra S&S, Fritidsbukse str. 6 år, men forandret litt på det. Fleecen, en kald lilla farge, ble kjøpt hos Martha i fjor en gang, og har ligget tålmodig å ventet på meg frem til nå. Ribben er fra S&S. Ganske sprek fargekombinasjon, men det blir mann jo bare glad av, - og godt er det! :)
Hanna tok på buksa da hun sto opp i dag tidlig, og har beholdt den på i hele dag, til og med da vi skulle på søndagsskolen!! Ja, ja, det er da ihvertfall en tillitserklæring til skredderen;) Nå har jeg funnet et mønster til en passende genser også, så får vi se hva det blir av det etterhvert.
Etter at jeg fikk ny maskin, har jeg kost meg litt ekstra når jeg syr. Når jeg sydde sammen buksa her, brukte jeg en overlocksøm som er beregnet på elastiske stoffer. Sluttresultatet blir fint, og en trenger ikke sy rettsøm først, og deretter sikksakk slik jeg gjorde før. Maskinen har utrolig mange muligheter å by på, og det gjør jo sømarbeidet så mye lettere:)
For et par uker siden fikk jeg igjen en award, denne gangen fra "Huset med det rare i". Tusen Takk:) Ta en titt innom bloggen der, mye artig hun har å by på!!

3 kommentarer:

elin sa...

denne ble jo sprek ja!!!!!!!!!tenker hanna flyttet inn i det med det samme!!!!!!!!!!når er du klar for ss i morgen???jeg kan klare det fra 15

SiriR sa...

Ser god og varm ut denne, og je glikte den spreke fargekombinasjonen:)

Anonym sa...

Fin kombinasjon:)
Heldige dere som endelig fikk en tur til S&S!!!!
Har en laang liste som ligger klar:)

Ha en fin kveld!