Kjole til Emmeline 2 år!

lørdag, januar 23, 2010 Edit This 2 Comments »
Emmeline fylte 2 år forrige uke, og da lå denne kjolen i pakken fra oss:) Den er sydd av et brunt cordgardin fra Kid, og prikkete cord fra S&S. Jeg fant ingen knapper som jeg syns passet ( jeg ville ha treknapper, men de jeg hadde var for store... ) så jeg var så frimodig å skrev på kortet at hun måtte spørre sin mor om hun hadde et par kokosknapper hun kunne sy på! Emmeline er så heldig å ha en mor (dillogdalla.blogspot.com ) som syr alt flott og fint i en fei, så det skal nok gå bra:) Jeg har gått tom for merkelapper, men nå ha jeg fått tak i stabilisering, så snart kan jeg sy dem selv!!
Ellers, så har jeg vær hos Martha i helga. Der fikk jeg et lite opplæringskurs på den nye symaskinen. Kjekt å ha:) Synd tida går så fort når vi har det gøy!

2 kommentarer:

hildeh sa...

Så fin kjolen var Cathrine! Du er dyktig! Har blitt lite sying på meg i det siste. Har faktisk brukt symaskinen når jeg har laga kort:-) Artig det og. Har tenkt på at ungene ikke får lekt så mye nå når det er denne årstida, men du må bare sende de bort du og.

elin sa...

den er bare lekker!!!knappene er på plass og emmelinemor har svingt seg fint med kjolen på!!!!!Du er go altså!!!!!!likte den kjempe godt!!!!!!!!!