Pippi - Omslagskjole

fredag, november 06, 2009 Edit This 12 Comments »
Omslagskjole alla Pippi:) Siste bidrag til utstillingen i morgen på kulturhuset. Disse kjolene er greie å sy, og er fine på, så ganske genialt egentlig;) Str. 3 år. Mønster: Gynther selvfølgelig! Siden den er laget av nytt stoff, selges den for 300,- ( de andre omslagskjolene som er sydd av stoff kjøpt på Fretex, koster 250,-)

12 kommentarer:

SiriR sa...

Så søt!
Lykke til på utstilling i morgen:)

Cilipus sa...

Herlig kjole, pippistoffet er så fint.
Lykke til med utstillingen:)

od Andulky sa...

Underbart söt!!

Barbros lille atelier sa...

Så skjønn omslagskjole du har laget! Og Pippistoffet er jo bare helt herlig! Hvor har du fått tak i Pippistoffet, forresten?

Lykke til med utstillingen! Det høres jo veldig spennende ut:-)

Ha en super dag!!

GRASRODA sa...

Takk:)
Det er en utstilling som vår lokale sydame har dratt i gang her. Alle som gikk på kurs hos henne i høst skal stille ut litt hver, pluss at hun har fått låne div. gamle hjemmesydde plagg helt tilbake til 1930 tallet. Gøy å se hvordan ting har utviklet seg fra den gang, både med tanke på utførelsen og fasong, men også hvordan behovet for å sy klær selv har forandret seg fra å være et behov, til å være en hobby!
God helg til alle sammen!

Lisali sa...

Hei!
Så fin blogg du har! Og så mange fine stoffer. Jeg sitter her og skal egentlig på stoff og stil i dag, men etter å ha vært innom bloggen din lurer jeg på om jeg skal ta meg en tur på fretex og kjøpe stof i stedet:)
Lisalii

kaoz sa...

Herlig kjole!!
Så gøy med utstilling =D

GRASRODA sa...

Hei Lisa!
Ja, ta deg en tur innom Fretex, det kan være lønnsomt og morsom når en finner noe orginalt og spennende stoff der!!
Lykke til med stoffvalget! Jeg stikker innom bloggen din å tar en titt senere, nå venter det ei bleie på hu mor:)
God helg!

Barbros lille atelier sa...

Hei igjen!
Takk for hjelpen og takk for koselig hilsen! Skal sjekke om de har igjen Pippistoffet over helgen. Det er bare sååå fint!

Ang. spørsmålet ditt: Jeg bruker maskinen når jeg skriver, men skriver ved hjelp av stoppefoten. Har skriveprogram på maskinen, men synes ikke alltid det blir like bra når jeg skal skrive lengre navn med løkkeskrift. Men det er jo artig å ha :-)

Klem

GRASRODA sa...

Ok:) Du må jo være en reser med den stoppefoten, he, he!! Satser på at det følger med en slik fot med den nye maskinen min:) det var en kjempefin skrift ihvertfall!!!

Marita sa...

Kjempestilig! Fikk dette stoffet i gave av min kjære da han kom fra kurs-uke. Det er knallfint! :)Du syr SÅ pent!!!

Gurimalla! sa...

Så fin kjole! Du syr så masse fint!