Saksedyr!

mandag, september 14, 2009 Edit This 3 Comments »
Her ser dere bilder av en liten krabat som dukket opp på varandaen min i dag; et SAKSEDYR! Litt morsomt navn! De siste to ukene har jeg kun lagt opp ei bukse som var for lang, ellers har jeg ikke rørt symaskinen ellers saksa siden da. Og så dukker det opp et saksedyr:) Jeg velger å ta det som et godt tegn:)
Jeg ønsker meg nytt kamera, ikke lett å fange inn denne lille krabaten med et lite "lommekamera ". Ikke det at den var noe linselus akkurat heller, men jeg regner med det ville vært lettere å få til finere bilder med litt bedre utstyr!!!
Men nå blir det vel overlockmaskin først, så får kamera komme i andre rekke! $$$

3 kommentarer:

elin sa...

syns du fikk fine bilder jeg!!!det første med den fine blå himmelen i bakgrunnen var jo kjempe flott!!!!overlocken nærmer seg deg også..........har du bestemt deg for hvilken?bare 1 uke til kurset begynner!!!blir stas!!håper virkelig at helsa de er bedre til da!!!!

GRASRODA sa...

Jo, bildene ble ikke så verst, men dette ble de beste ut av de 20 jeg tok... kameraet ville ikke forkusere som jeg ville:)og da blir jeg irritert!!!!:)

Jeg har ikke bestemt meg ang. overlocken nei, tenker jeg bestemmer meg i løpet av kurset,syns det er greit å prøve litt først:)

Jeg er litt bedre i skuldrene nå, så det lover godt til kurset!!

Liv Ingvill sa...

Dei saksedyran he bosted i åkkas postkasse på sommeren!!!
Någen ekle kryp egentli.... Ik allti liga gøy å henta posten på sommeren nei.. Mn øveleve d øu!! :)