Ny forklekjole

lørdag, august 08, 2009 Edit This 7 Comments »
Ja, da er vi i gang igjen:) En ny "pippi-kjole" / forklekjole er produsert her i hus:) Denne er vendbar, med en rød og en gul side. Til forskjell fra sist, så har denne knapper på skuldrene. Bortsett fra det røde stoffet og sytråden, er kjolen laget av brukte stoffer og knapper kjøpt på Fretex,og et dynetrekk jeg har fått fra farfar. Redesign er jo digg!
Denne er i str. 4 år. Jeg vurderer å selge den... Jeg og Elin leker litt med ideen og å sy litt og legge ut for salg. Utbytte vi får her skal være med å finansiere en tur i anledning 10 års bryllupsdag neste sommer:) -De har vært gift i en halv time mer enn oss, så jeg regner med at hun blir sjefen i shoppen:) Så får vi se etterhvert hva det blir ut av dette!:) Mer info kommer nok etterhvert. "Men den som venter på noe godt".... så følg med:)

7 kommentarer:

Cilipus sa...

Kjempesøt kjole og fine farger. Kjekt å kunne bruke den på begge sider:)Håper jeg får sydd litt i kveld, har en mann som har vært på fisketur i helgen så har ikke vært så mye tid:)

od Andulky sa...

Jättesöt!

GRASRODA sa...

Da er vi i samme båt:) Mannen her i hus reiser på fisketur neste helg, så da blir det nok ikke så mye sying her heller:)kjekt med vendbar kjole ja:)

elin sa...

veldig søt denne!!!!hva er prisen?
jeg skal teste en mt i dag!!!gleder meg!!!!

GRASRODA sa...

ja, si det... er 300 mye??? 250 kanskje? Vi får se:)
Lykke til med Mt!! Gleder meg til å se resultatet!!!

Pia sa...

Herlige kjoler! Likte veldig godt fargekombinasjonene!

GRASRODA sa...

Takk pia! Fargeglade kjoler på ungene hører liksom sammen!