Retro-veske!!!

onsdag, juni 03, 2009 Edit This 12 Comments »Denne veska ble bare helt digg:) Får lyst på snop når jeg ser på den!!!
Ytterstoffet er opprinnelig en duk kjøpt på Fretex, og innerstoffet er et liftgardin, fra samme butikk:) Den har fått en innerlomme med borrelås, og en flott knapp til lukking, (egentlig to stk. oppå hverandre..), også den fra Fretex.
Jeg var innom bloggen til Shamu i går, og fikk så lyst til å prøve meg på ei slik veske. Mønsteret tegnet jeg opp på frihånd, og satset på et bra resultat... :) Jeg har lagd ei veske før, men denne er ganske anderledes. Denne har to hanker, knapp til lukking, og så har jeg prøvd meg på å lage "falsk bunn", noe jeg ikke har prøvd før. For en genistrek, fort gjort:) Jeg så på innlegget til Annesand, der hun forklarer dette i bilder og tekst. TAKK:)

12 kommentarer:

SiriR sa...

For en kul veske! Kjempestilig. Likte stoffene:)

od Andulky sa...

Helt underbar! Älskar den!

Cilipus sa...

Fantastisk kul veske. Du er så flink til å sy masse forskjellige ting:)

elin sa...

ja denne stod i stil til deg hestad!!!!!og godterier spiser vi bare på lørdag..............og når vi syr..obs..........jeg har funnet fram adressen til ss i ålborg og stoff2000..........gleder meg!!!vi reiser i ettermiddag!ha en fin og kreativ helg!!

Marita sa...

For ei herlig veske!!! Nydelig stoff ja, og pent arbeid :)

Lillian Risholm sa...

ååååå, den var helt rååå!!!

Ruth sa...

Jeg var jo så heldig å få se vesken alive igår...og sluttfinishen. Den er bare helt grønn- stilig!!! Kjempegøy å se dine kreative evner som du er velsigna med, Cathrine.
Hilsen Rutta

Broren sa...

når syr du retro PC/MAC vesker ? :)

for inspirasjon : http://store.apple.com/us/product/TU009ZM/A?fnode=MTY1NDA2Ng&mco=MzgzNjE3Mw&p=2&s=topSellers

GRASRODA sa...

Takk for all ros:) Syns denne veska ble helt super! Så spørs det bare om jeg tørr bruke den da, om jeg er "retro" nok til å ta den i bruk.... he, he:)

Det spørs om ikke jeg må prøve meg på en slik pc-mappe ja:) Takk for tipset veslebror:)

Abbe sa...

ny oppdatering på bloggen min;) og du må lære meg hvordan jeg får til sånn telling på hvor mange som har vært innom siden ;)

kaoz sa...

Fantastisk kul veske!!! Råstilig!!

Gurimalla! sa...

Herlig veske! Det var masse fint i bloggen din!