Ny rispute igjen!

onsdag, juni 17, 2009 Edit This 5 Comments »
Denne risputa har jeg lagd til min kjære i dag. Vi har ni års bryllupsdag, og det var dette jeg rakk å få til med alle tre ungene hjemme i dag...puh!:) Jeg var i kr.sand i går. Der var jeg innom Europris å fant dette fine frottè badehåndkledet til bare 39,-!!! Det har en str.på 100X180 Cm! Løp og kjøp sier jeg bare!! Det finnes i orange også;deilige farger!
Innerputa er delt opp i fire kanaler og fylt med grøtris, ca 3/4 fulle kanaler. Den varmes i mikroen i ca. 1-2 min. alt etter hvor varm du ønsker å ha den. Dette er en genial gave til alle!! Barselgave, morsdagsgave, bursdager m.m. Fanatstisk deilig å bare slenge den over skuldrene om kvelden hvis en er sliten og har trøtte skuldre. Det er også fint å bruke den til å varme opp f.eks nakken før du blir massert.
Yttertrekket kan taes av slik at det er mulig å vaske det etter behov. Det er ikke nødvendig å ta det av når den varmes, men legg den gjerne på en ren tallerken slik at en unngår å få matflekker på den.
Vil du prøve dette selv og vil ha mer info om fremgangsmåten, så skriv en mail til meg:) cnhestad@gmail.com

5 kommentarer:

elin sa...

grattis med den store tvilling bryllupsdagen vi har!!!!tenk at vi gift oss samme dag for 9 år siden........
Tenker husbonden ble fornøyd med gaven!disse er bare geniale!
ja denna så jo veldig proff ut!!!!!og du holder deg til risen?jeg bruker bare hvete fortida......fordi jeg kjøpte innendel og har til mange flere,føler den holder litt lengre på varmen ,men ikke himmelsk mye mer....smak og behag alt etter som!!!din her likne på den jeg har kjøpt i barnehagen,tror den heter durcas eller iallefall noe liknende....see you tonight!!!!blir stas!!!

SiriR sa...

Grattis med bryllupsdagen!
Og så smart å lage egne rispute. Kanskje jeg skal prøve meg på det en dag..

kaoz sa...

Gratulerer med dagen!! Så fin og omtenksom gave=) Ha en fin dag!

GRASRODA sa...

Ja, husbonden ble godt fornøyd med den:)Det spørs om jeg ikke må lage en egen en til meg også:)

od Andulky sa...

Grattis på bröllopsdagen!!
Fin!!