Enda et par kunstverk fra "gamle kreative dager.."

søndag, april 26, 2009 Edit This 3 Comments »
Her kommer også et lite innslag av gamle kunster:) Keramikkfatet lagde jeg hjemme på fritida det året jeg tok kunst og håndverk siste halvåret på førskolestudiet. Vi fikk kjøpe leire på skolen, og hadde tilgang på keramikkovnene når de ikke var i bruk til andre skoleoppgaver.
Jeg kjevla ut en stor leirflate som jeg la oppå en middagstallerken. ( med plastfolie mellom så leira ikke ble sittende fast i tallerkenen..) slik fikk jeg formen på fatet. Den grove strukturen inne i firkanten lagde jeg ved hjelp av busten på en oppvaskkost:)
Flaskene er opprinnelig to tomme Bailis-flasker jeg fikk av ei venninne for mange år siden...den gang jeg malte litt...:) Her har jeg brukt vanlig hobbylakk-maling og malt på flakene. De står i dag til pynt på ei hylle, og gjør liksom en nytte der, selv om innholdet er historie. Litt gjenbruk her også!

3 kommentarer:

elin sa...

så fint fat cathrine,det må du ha framme!!!-kan ikke si jeg har sett det før.........er det funn i ryddesjauen i kjelleren???du har rene skattkammeret i den kjelleren din!!!!!!!!!

GRASRODA sa...

Ja, det er utrolig hva som dukker opp når en rydder:) Må få til et oppheng-greier ja. Det finnes vel noe på markedet for det også?? Det er enda mye rart i kjelleren, så du skal ikke se bort i fra at jeg finner mer en dag:)

Gurimalla! sa...

Fint fat!
Så smart med de flaskene!