"Risofanter" ser dagens lys!

torsdag, mars 05, 2009 Edit This 3 Comments »
Her er det første resultatet av "risofantene" mine:) Dette er altså en varmepute med ris-innhold som varmes i mikro-ovnen. Den første kjenner dere kanskje igjen fra forrige innlegg.Den ble kjempebra på skuldrene til Finn Jarle, og det gikk helt fint å varme den i mikroen. Måtte brette den litt fordi den er så bred. med det gikk greit. Tror jeg varmet den i ca. to min. på full effekt. Jeg stoppet den etter ett min. og ristet den litt, før jeg fortsatte. ("Actionbilder kommer senere..Puta er ikke sydd sammen i toppen på dette bildet..) Den har en innerpute av ubleket bomull fylt med ris. Jeg sydde flere kanaler i den for å unngå at innholdet ble liggende bare på ett sted. Jeg brukte ca. en halv kilo ris på den.
Hjerteputa ble lager i full fart sammen med Hanna i går kveld. Hun ville så gjerne ha sin egen pute, så da ble reultatet slik. Den har ingen innerpute. Hun har bare tegnet med stoff-tusjer på ubleket bommul fra Jysk.
Ugla er laget av et putetrekk fra Jysk. Den har heller ingen innerpute. Her har jeg faktisk brukt knapper for første gang etter at jeg kjøpte en hal haug på Fretex tidligere. Jeg er litt usikker på om den er en "Risofant eller om den er et "Dyr-ris" produkt... Vi (Jeg og Elin) hadde tenkt å kalle disse nye "fantene" våre for risofanter, men vi fant også på navnet "Dyr-ris" da vi jobbet med ideen.... Vi får se.. kanskje blir det to ulike produkter, men som er i slekt på et vis likevel:)

3 kommentarer:

Abbe sa...

så bra! brukte du vanlig ris? jeg har sydd slike varmeputer, men da har jeg hatt i helkorn hvete inni. de holder varmen kjempe lenge!

GRASRODA sa...

HEi Kreative Ann Birgithe ! Ja, dette var gøy:) Jeg brukte bare jasminris denne gangen. Ca. 40 kr. for fire kilo på europris:) Jeg har kjøpt inn grøtris også,- tenkte å prøve ut litt forskjellig.Jeg har sett andre har brukt hvetekorn, og vet en kan få kjøpt hveteputer i helsekostbutikker ol. Jeg syns ikke jasminrisen holdt på varmen så veldig lenge.. litt avhengig av mengden i puta. Kanskje hvete er bedre?? Men jeg ble godt fornøyd med fasongen på puta! Den ligger veldig fint på rundt skuldrene. Fasongen blir litt anderledes når den ligger rundt nakken enn når den ligger på et bord.. jeg legger ut flere bilder etterhvert!
Hils! Klem

hildeh sa...

Kjempekule risofanter! Gøy at dere har funnet på dette. Dere er flinke! Det røde stoffet på blusen til marie er fra stoff og stil. Regner med at jeg bestiller stoff i løpet av neste uke. Jeg kan bestille. Kanskje elin og vil ha noe. Greit å bestille sammen, for da blir jo portoen billigere og:-) Du kan bare maile over til meg det du eventuelt vil ha. God natt! Lørdag er vi hjemme, så det kan passe bra at de leker litt sammen da.