Risofanten i bruk!

torsdag, mars 05, 2009 Edit This 5 Comments »
Her kommer det noen Actionbilder av "Risofanten" i bruk!! Finn Jarle er storfornøyd med resultatet. Den ligger godt rundt skuldrene og fordi den er så stor, gir den varme over hele skuldrene og nakkepartiet! Når den skal varmes i mikro-ovnen (ca. ett og ett halvt min) går det fint å brette den litt sammen. Ta den ut etter ett minutt og rist litt på den før den varmes ferdig. Da får den jevn varme i hele puta.
Jeg tror det blir flere av disse, er godt fornøyd med designen. ( Jeg ønsker ikke at andre kopierer denne uten at de har snakket med meg først...:)
Ønsker alle ei flott helg!!

5 kommentarer:

hildeh sa...

Utrolig bra! Så godt den lå over skuldrene og opp i nakken. Er nok effektiv i bruk. Jeg får ikke sydd de store tingene før jeg får bestilt mer stoff, så jeg regner med at jeg bestiller innen et par dager. Da kan du bare si i fra hvis det er noe du skal ha.Talas! Ha en fin søndag!

elin sa...

hils finni fra meg å si at han er den skapte modell!!!den kjekke nakken........tenker han nøyt puta ja!!!kjempe deilig med den varmen!!!!Ser ut som om du har fått til en fin fasong som sitter godt alle plasser,og bare 1/2 kg ris til den store........jeg har brukt nesten 1 på mine fanter,men de er jo litt tunge å ha på og da........må nok sy noen kanaler jeg også,får teste det ut en dag!i dag må sykurs-leksene gjøres,har masse igjen enda og du????

Anonym sa...

Dette ble jo knall bra! Kjempe god idé. Og så må jeg jo si meg enig i at det var en kanganes flott modell ;)

elin sa...

så du var inne !!!!få deg en live traffic d også davel!!!!!

GRASRODA sa...

Ja, kanskje det:) Nå er jeg bare trøtt... må komme meg i seng! Skal få lagt ut litt nytt på bloggen snart! litt "bloggtørke" her gitt...:)