Se på disse fine kjolene!!!!

tirsdag, januar 27, 2009 Edit This 2 Comments »
Se på disse fantastiske kjolene her!!! ( trykk på linken nedenfor) Tenk om jeg kunne sy til noe slikt en dag...sukk!! Må vel skaffe meg en overlock maskin først... Jeg får legge det inn på ønskelista til 30 årsdagen...om 1 år og 1,5 mnd.....:)
http://www.alveskogen.com/index.htm



2 kommentarer:

fru eikhom sa...

hei cathrine. du tenke eg må advare deg. me har sydd liftgardiner med liftsystem fra stoff og stil - og det var ELENDIG kvalitet og patent!!! SYKT SYKT irriterende å bruke mange tusen på stoff og utstyr også hadde d vært sykt mye billigere - og bedre å kjøpt på kid el....!!! skal ringe til de og klage, tror eg.

GRASRODA sa...

Hei Abbe!
Nei, så kjedelig da!!! Jeg har foreløpig vært fornøyd med det vi har bestilt derfra. Men fint du sier fra. Vi har litt breie vinduer her, så jeg forhørte med på div, stoffbutikker i fjor sommer om de kunne sy liftgardiner til meg til kjøkkenet. Det kunne de, med det kom på ca. 2000,- pr.gardin!! så det droppet vi da.. Ellers, står det bra til med alle tre? Vi har vært utrolig mye syke her i hus siden jul, og er ganske lei nå!!! gleder oss til våren, og at sykdomstider er forbi!!
Hils guttene din. klem