Danseskjørt!

mandag, januar 26, 2009 Edit This 1 Comment »

Her har Hanna fått seg et danseskjørt! Hun snurret rundt i dette hele søndagen, og ville gjerne ha det på i barnehagen både i går og i dag! Det rosa stoffet er et Turiform laken kjøpt på Fretex. Nederst sydde jeg på et skråbånd denne gangen. Første gang jeg har lagd skråbånd og brukt det på tøy.Fantastisk bra oppfinnelse med den skråbåndbretteren!!!! Skal kjøpe en til i en strørre størrelse på neste S&S bestilling:) Skjørtet i seg selv var veldig enkelt å lag. Utgangspunktet er et S&S mønster, men jeg byttet ut strikklinningen med en ribb.Jeg syns det ble litt langt,så neste gang skal jeg korte det ned litt, og velge et annet stoff tror jeg.
For øyeblikket har jeg et par andre prosjekter på gang også. Jeg har blant annet begynt på ei stor veske/bag. Jeg har ikke brukt noe mønster, se her blir det prøving og feiling, læring og mestring som er det viktigste. Jeg legger den ut på bloggen etterhvert når den er klar:)
Ellers har jeg begynt på ei bukse igjen, men den får ligge litt på vent i noen dager nå. Tiden strekker ikke til når det er så mye jeg ville gjort!... I dag er jeg bare trøtt. Det har blitt mange seine kvelder i det siste, og i natt ble Johannes syk, så da ble det ekstra mye nattevåk av den grunn. Nå gleder jeg meg bare til våren, med litt varmere dager og friske unger, så vi kan være ute å kose oss igjen.

1 kommentarer:

elin sa...

skal si prinsessa har fått seg et skikkelig danseskjørt ja!!!!tenker hun er godt fornøyd med det ja!!!Du er jammen produktiv,til tross for sykdom på ungene!!!!!står respekt av deg altså!!!!hva er neste prosjekt for deg da?