Sirkelskjørt /Svingskjørt

torsdag, august 20, 2009 Edit This 7 Comments »

Hanna her fått seg svingskjørt! Jeg la stoffet på gulvet, tegnet rundt rokkeringen, og klippet ut en sirkel! Deretter sprettet jeg av blondene på et sett med små duker som jeg hadde kjøpt på fretex, skjøtet dem sammen og sydde den på kanten av sirkelen. Så klippet jeg ut en sirkel i midten, og sydde på en ribb i livet! Tilslutt klippet jeg en rose ut av den ene lille duken jeg hadde tatt blondene av på, og applikerte på blomsten:) Fort gjort! Hanna ble storfornøyd, og har brukt skjørtet på skolen i dag:) Dette skal jeg jammen prøve meg på igjen! Enklere mønster og fremgangsmåte skal du lete lenge etter! Og skjørtet satt så fint på, follene lå fint rundt livet, og det er masse energi et et slikt plagg:)

7 kommentarer:

Äppel Päppel sa...

Härlig kjol! Perfekt för en liten ballerina!

Cilipus sa...

Superfint skjørt, hadde nok falt i smak hos jenta mi også, stas med alt som svinger:)

Anonym sa...

enkelt design med bra effekt-sånt liker jeg!

SiriR sa...

Så herlige bilder der hun svinger seg i sitt nye fine skjørt!

elin sa...

..prøver igjen....fikk ikke framforrige kommentar til deg.....vet ikke hva som gikk galt jeg???

uansett:stilig skjørt til ei stilig skole jente!!!!Tenker hun svinger seg ja!!!!!!

elin sa...

fikk jeg noe melding fra deg i går..........hmmmm,sorry ingenting her å finne..........men vi er med på lista til helga!!!!når kan du reise på fredagen???jeg er ferdig 14 på jobb.....

Berna Marie sa...

Fiffig og flott skjørt!:D Et sånt skal jeg sannelig prøve meg på en gang i framtiden:) Og jeg eeeelsker det lilla, blomstrete duk-stoffet!