Ny caps!

onsdag, juli 01, 2009 Edit This 5 Comments »

Ny caps i fornyet design:) Nå har jeg lagd tre stk, litt forandringer hver gang, og i ulike størrelser. Er ganske fornøyd med den siste jeg lagde, så jeg må bare skrive opp mål og lage ordentlige mønster!
Det turkise stoffet er fra et gardin kjøpt på Kid. Grønne elefanter fra S&S, og grønt liftgardin på innsiden av elefantene. I bremmen har jeg klipt til en bit fra noen lameller jeg hadde spart på da vi hang lameller opp i stua. De er jo av plast el. så de tåler vann, og er enkle og klippe i. Supert:)
Idèen til denne capsen fant jeg på bloggen til Lilla Gryn. Hun hadde fått ett fint sett, som blant annet inneholdt en slik caps. Hennes var i dongridstoff, noe jeg har lyst å prøve senere:)
Alle ungene her i hus sover nå (..og godt er det, for klokka er over middnatt!...) så dokka til Hanna sitter modell for anledningen i kveld;) Også denne har fått litt pynt på munnen ser jeg!....

5 kommentarer:

SiriR sa...

Så stilige capser! Veldig kjekt i sommersola.

Abbe sa...

Hei
Jeg hadde bare båndet langs kanten frem til skjermen,men ikke der skjermen varr. Kanskje det gjør at skjermen står litt mer rett ut enn nedover? Hvis man ønsker det da. Lincapsen er det beste jeg har sydd til nå. Den blir brukt daglig - og han tar den ikke av!

Anonym sa...

Finfine capser og lurt å bruke lammeler!

Cilipus sa...

Kjempekule capser. De er jo tøffe til både jenter og gutter. Må prøve meg på d en dag:)

kaoz sa...

Stilig =D