Litt dukkeklær:)

torsdag, mai 28, 2009 Edit This 7 Comments »
Hanna spurte meg om jeg kunne sy litt dukkeklær til henne. Hun har valgt stoff selv, men jeg har sydd etter leggetid... så resten har vel vært med ganske frie tøyler. Hun ønsket seg ei bukse, og en "brudepikekjole".... Vet ikke helt om den kjolen står til terningkast 6 i den kategorien, men Hanna var godt fornøyd, og da er det det viktigste:) Jeg skal lage en overdel til den blomstrete buksa, en dag...eller natt... :) Ellers var dette nytt for meg, så selv på disse små klærne kan det bli store forbedringer og mange andre variasjoner. Ellers så har Hanna "pyntet" dukka si for anledningen i fjeset. Uff, det går ikke av igjen.... "men hun skal være en mus mamma..." Jada, en mus...! :)

7 kommentarer:

elin sa...

disse ble jo søte!!!fin trening på slike små-ting!tror jeg også skal prøve meg litt på noe slikt en dag!!!takk for koselig besøk i formiddag!!

od Andulky sa...

Å så fina kläder :-)

SiriR sa...

Så søte dukkeklær! Litt pirk å sy sånt smått, men arti for jentene å ha:) Og dokka var jo også fin da!!

Abbe sa...

fantastisk! dokka skal bli mus!! eg ler!! Godt at du snart får enjo, så kan du prøve deg med duokluten og litt natur.. tenk så bra om d går bort;) litt trist for musa då!

hildeh sa...

Kjempebra, Cathrine!!!! Skjønner godt hanna ble fornøyd:-) Jeg har kommet godt i gang med kjolen. Håper det blir et noen lunde bra resultat:-) Gøy er det iallefall.

GRASRODA sa...

Hei!ja, dette var litt morro å lage, blir nok flere bestillinger av Hanna og "musa" fremover:)Skal bli spennende om Enjo klarer denne nøtta, he, he!:)
Lykke til med kjolen Hilde! Venter spent på resultatet:)
God helg alle sammen!

Liv Ingvill sa...

flink du e!! :)