Siste nytt på sy-fronten:)

torsdag, april 02, 2009 Edit This 4 Comments »
Her er buksa til "Tvilling Elias" omsider ferdig:) Det er meningen at den skal matche kjolen til søster Nora! Håper den er passelig og at den kan komme til nytte. Den er lagd av turkis babykord fra S&S, og ribb kjøpt hos Martha, vår lokale sydame:) Det ble litt uklare bilder denne gangen, men et inntrykk er det jo mulig å få likevel:)
Det har vært litt lite sy-aktivitet her i det siste. Ting tar tid.... men det dukker nok opp noe igjen om ikke så lenge. Jeg har en del "nesten ferdige" produkter som jeg hadde håpt å få ferdig i løpet av helga.. time will show! Jeg fikk omsider kjøpt meg korger jeg skal sortere å legge alle stoffene i. Gleder meg til å få litt oversikten og orden i sysakene og det som hører med:)

4 kommentarer:

elin sa...

så du skryter og blogger av dine nyeste prosjekter du også kveld!!!!!!!Kjwmpw fine bukser dt da!Tok du da inn litt i beina også,så endel smalere ut enn de jeg har sydd av det mønsteret!!!håper den passer ja,fin var den iallefall!!!!
men hva står de nederste bokstavene i dette innlegget for?????
har gått tur i dag og da er kvelden kort til hobbysysler.........ikke ferdig med veska engang.......ha en fortsatt fin kveld!!!!!

GRASRODA sa...

Hei på du!! Jeg var ikke ferdig med å redigere innlegget før du hadde lagt inn en kommentar!! Du er jammen kjapp på avtrekkeren:)
Ha ei god natt!:)

elin sa...

kjapp er bare forordet!!!!godt for alt som er gjort vet du!!!!!!
Ha ei fortreffelig god natt du også!!!!!!!!fikk du noe aning ang når det e ledig på lista av mor de i dag?????

Heilt spesiell sa...

Så flotte klær!!Herlige farger og fasongen på kjolen var kjempefin.