Endelig et gutteplagg:)

torsdag, april 16, 2009 Edit This 6 Comments »
Her kommer endelig ei bukse til Elias! Den er laget ut fra grunnmønsteret i boka til Elisabeth Gynter " barnetøy du selv kan sy 0-4 år" . (Boka kan kjøpes her!!) Knappene er fra en av skattene fra Fretex igjen:) Stoffet er opprinnelig et kordgardin fra Kid. Kantebandet har jeg lagd av det limefagede elefanttøyet fra S&S, og lime ridd er også fra S&S.
Jeg er ingen reser på kanteband fant jeg ut underveis...he, he.. men øvelse gjør mester sies det!!
Buksa er i str. 2 år,men Elias er bare 14 mnd. Den er litt stor, så til høsten passer nok buksa litt bedre. Pga.ribb i beina, og flyttbar knapp, kan den brukes lenge:)

6 kommentarer:

elin sa...

ENDELIG FIKK ELIAS BUKSA SI FERDIG,SÅ DA VET DU HVA DU SKAL GJØRE I HELGA......STAKKARS JOHANNES,HAN VENTER OG VENTER......OM DU IKKE ER EN RESER PÅ SKRÅBÅND,ER DU IALLEFALL DYKTIG GOD TIL Å FÅ DET TIL!!!!!!!!!JEG TUTER ,KRÆSJER OG KJØRER JEG!!!!!!I DAG HAR JEG SYDD EI LUE OGHAR KLIPPET OPP TIL FLERE OG VANTER I JERSEYEN FRA MARTHAS-DET ROSA STRIPETE....GØY MRD LITT SMÅPEL OGSÅ!SKAL BEGYNNE Å STRIKKE 2 CAPER TIL BUNADENE TIL JENTENE I HELGA,GLEDER MEG

Cilipus sa...

Kjempefin bukse og takk for koselig innlegg på bloggen min. Jeg har også sydd mye fra Gynther boken, liker mange av modellene kjempegodt og bruker de om og om igjen.
God helg:-)

Hobbymegher sa...

For en herlig liten sjarmør! :0)
Nydelig bukse. Den boka er gull verdt!
Så du er fra Lyngdal, ja. Jeg er vokst opp på Vigeland, men har bodd i Marnardal de siste 9 årene. :0)

Hobbymegher sa...

Er du foresten inne på forumet Sykroken.net?
Der har vi det kjempetrivelig, og man blir inspirert som bare det!
Jeg er Lille-T der inne. ;0)

GRASRODA sa...

Takk for koselige kommentarer jenter:)
Ja, den Gynther boka er kjekk å ha! Det var den første boka jeg kikka på da jeg begynte å interessere meg for søm-faget. Og den er stadig oppe i fanget igjen til ny inspirasjon:)

J. er omsider bleiefri på alle vis..:)!!!! Så jeg ser ikke for med han med selebukser og knappestyr der har fyker avsted for å rekke doen om dagen:) Men et "home-made" plagg skal han få... en dag) Kanskje noe som matcher lillebrors bukse!

Jeg var russ i 99 på Mandal vgs. Du også?? Jeg gikk på Tegning, Form og Farge.. vi tok kanskje bussen sammen da???:) Har ikke vært på sykroken enda nei. Gøy med all inspirasjon og erfaring som folk sitter på og vil dele! Jeg har lagt linken inn på bloggen, så du skal ikke se bort i fra at jeg dukker opp der en dag:)
Fortsatt god helg!

SiriR sa...

For en stilig bukse! Og en søt gutt.