Knappesamling og fargesirkel

fredag, januar 23, 2009 Edit This 3 Comments »




Her er knappesamlingen min! Alle er kjøpt på Fretex, 5 pk. til 10 kr!!! Det er mer der det kom fra, så her er det førstemann til mølla:) Fargesirkelen er en oppgave vi lagde på videregående engang tror jeg... syns egentlig den er litt fin:)

3 kommentarer:

elin sa...

neimen Cathrine da,fargesirkelen er jo fra forminga på førskolestudiet i kristiansand......er du blitt litt glemsk eller..........men den er fin ja!!!skal si du har fått deg knapper ja-gratulerer!Da vet jeg hvor jeg kan kjøpe når jeg trenger nye etterhvert...........har ikke alle sirkelens farger enda jeg nei-bare nesten.........jeg skal prøve å få meldt over skjørte bilde av emmeline !!!er du litt skeptisk med å legge ut bilder av ungene på blog????jeg vet ikke hely,vet jo aldri hvem og hva folk kan bruke de til,vi får jo aldri slettet det vi legger ut her............bare en tankevekker

klem elin

GRASRODA sa...

OBS! ja, det stemmer :)
Var litt i ørska da jeg la den ut i går! Har lagd så mange på videregående, så jeg bare antok at den var fra den tiden.. fort gjort:)
Ja, knappesamlingen begynner å bli bra. Kjempegøy at de har så godt utvalg.
Jeg har vel først og fremst tenkt at jeg legger ut hobbyting på bloggen min, men det kan jo godt være det jeg legger ut et bilde av ungene i ny og ne likevel. -ja, det er jo en tankevekker at de er "fritt frem for alle". Men vi får bare være litt nøye på hvilke bilder vi legger ut, slik at det ikke kan missbrukes til noe muffins:)
Jeg er hjemme alene med ungene i kveld, så da tror jeg jeg setter meg med maskinen igjen og syr litt! Har div. kreative planer i hodet, så får vi se hva det blir ut av det:)
Venter på skjørtebildet av Emmi, og kontonr. ditt! :)

Snakkes!
Klem

hildeh sa...

Må visst få meg en knappesamling jeg og. Mamma har en hel isboks hjemme full av forskjellige knapper. Fantastisk å se på de forskjellige....Kos deg i kveld da:-)