Jeg strikker og tover litt... i grønt selvfølgelig!

onsdag, november 05, 2008 Edit This 0 Comments »
Natt til 24 oktober var det et vanvittig regnvær her. Dette resulterte i at bekken bak huset vårt gikk tett, og vannet fant veien inn i kjelleren vår!!!...
derfor har det blitt liten tid til å sitte med symaskinen de siste ukene. Hele kjelleren er et renoveringsprosjekt for tida. Gulv og vegger er helt ribba. Stua er delvis fylt med kasser og yttertøy, og døgnet rundt durer viftene som skal tørke opp fuktigheten der nede.-En kan jo bli smårar av mindre! Men,men, det blir jo bra til slutt;) Forandring fryder! Gleder meg til nytt bad og kjellerstue m.m!
Altså ingen sying i rotet her, men strikketøyet får ikke vike pga.litt vann;) Jeg har prøvd meg på litt toving igjen. Denne gangen har jeg strikket et Sitteunderlag i 100% ull. Jeg la opp 50 masker på pinne nr.6. Har strikket ca. 110 omganger frem og tilbake. Garnet heter Fritidsgarn (SandnesGarn) og er veldig fin å bruke til toving. Jeg har også brukt et flerfarget garn som heter ARA (Dalegarn)
Da underlaget var ferdig strikket, festet jeg trådene og la det i vaskemaskinen sammen med en liten håndklevask på 60 grader. Det er en fordel at det du skal tove i maskinen har noe å "tove seg mot"...derfor la jeg det sammen med håndklærne. Etter vask, strakk jeg det litt for å oppnå ønsket størrelse.
Jeg ble godt fornøyd med resultatet. Så nå gjenstår det bare å se hvem som blir den heldige eier av denne "lille rompevarmer-lappen:)" Kanskje en potensiell julegave, hvem vet....!

0 kommentarer: