Kankje blir jeg en dreven sydame i nær fremtid... hvem vet!

lørdag, oktober 18, 2008 Edit This 3 Comments »
Jeg handlet litt div. stoff på fretex her en dag i håp om å skape noe nytt:) Jeg er glad i grønt, så jeg plukket ut litt forskjellig som kanskje kan komme til nytte. Fant også tre store "wrangler" dongridgardiner, sannsynligvis etter en nedlagt klesforretning her i byen. Disse har ihvertfall et potensielt utgangspunkt til å bli et bra produkt!

Fant også denne grønne jakka på Fretex. Den har flere fine detaljer som kanskje kan bruker på nytt?! Det er et slags tykt ullflees stoff, fresh farge:) kanskje sammen med dongridstoffet, kunne det bli noe spennende? Det vil tiden vise, må finne frem symaskinen først!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

elin sa...

dette ser jo lovende ut!!!!fine stoffer du fant der ja,spørs om du vil selge meg den ene rullen med ola-stoff likevel.......jeg fikk faktisk handlet inn litt på jysk i dag,så nå blir det forklekjoler og pose bukser til jentene og kanskje et skjørt til meg,............gleder meg!!!!!!!!!

GRASRODA sa...

ja, dette er spennende! Lykke til, gleder meg til å se resultatene!Hva slags stoff kjøpte du på jysk? Var innom der et lite øyeblikk i går, men fant ingenting i farta.. Si fra når du er klar for bestilling hos stoff og stil:)

elin sa...

så du fant noe på jysk likevel ja..........jeg lengter til ikea sine gøye barnestoffer!!!!!!!!!!jeg så du hadde forandret på sida de,den var blitt fresh!!!!!!!!!!!
nå er jeg alene hjemme og skal strikke og drikke shine-te!!!!