Ny omslagskjole

mandag, mai 18, 2009 Edit This 6 Comments »









Sommerslig omslagskjole:) Den er laget av et gardin kjøpt på Fretex. Sterke og glade sommerfarger, innrammet med rødt kanteband. Jeg har planer om å lage en solhatt ( som passer denne gangen..:) med dette blomsterstoffet og rødt fòr.

6 kommentarer:

elin sa...

så søt den ble cathrine!!!skikkelig sladfager i det stoffet!!!!lykke til med solhatten da!!!!ps!pass på skuldrene og nakkene i din iver etter å skape!!!!!!!!!!
ha en fantastisk dag!!!

Cilipus sa...

Fantastisk stoff, jeg blir glad av å se denne kjolen, kjempefin.)

Berna Marie sa...

Nydelig kjole! Elsker stoffet. Man kan finne mange skatter på fretex:)

od Andulky sa...

Åh, så söt hon är i sin fina klänning!! Har lagt till dig också, gillar din blogg :-)!!

Abbe sa...

har du oppskrift på en sånn forkle kjole til små jenter? str 1 eller 2 år. klem abbe ;) og takk for mønsteret til hatten - noah ble veldig glad for godteriet ;)

GRASRODA sa...

Hei Abbe:)
Mønsteret til forklekjolene finner jeg i ei bok som heter "barnetøy du selv kan sy, 0-4 år" Skrevet av Elsebeth Gynther. Det er opprinnelig ei bok fra slutten av 70 åra, men som er trykt opp på nytt fordi den er så populær!
Jeg har lånt min bok på biblioteket. Det er masse annet snadder i den også, så boka kan virkelig anbefales!!! Jeg kan eventuelt tegne av mønsteret til deg som jeg gjorde på solhatten å sende det til deg hvis du ikke får tak i boka.
Den kan også bestilles flere plasser på nettet, blant annet her:
http://www.ord.no/no/visBok/10054371

Den er på dansk, tror ikke du får den i norsk versjon lengre..
Klem fra meg:)