"Brukte synåler-etui"

søndag, mai 16, 2010 Edit This 5 Comments »









Et lite "bukte synåler-etui" ble produsert her i dag. Jeg har et liknende fra før, men der har jeg bare skrevet navnene på med tusj,fordi den gamle maskinen hadde da, ikke hadde alfabetet.
Dette er kjekt å ha! Hvis en skal bytte litt på eks. stretch-nål og universal-nål når du syr noe, setter du bare den nåla du ikke bruker i etuiet. Ellers hvis du har nåler som ikke er utslitt, kan de brukte nålene lagres her istedet for å legge den tilbake i beholderen til de nye nålene... smart!!
Dette er jo forsåvidt et veldig enkelt etui, det kan gjøres mye mer avansert hvis en vil det. Jeg har brukt trykk-knapp til lukking, noe som er enkelt og praktisk å bruke. Disse er kjøpt på S&S. Nødvendig verktøy følger med, og enkel beskrivelse står på baksiden av esken. De fåes i flere varianter og størrelser, og de er ganske billige, -noe vi liker:)
Ønsker dere alle en flott 17 mai i morgen!! hipp,hipp!!!!!

5 kommentarer:

kaoz sa...

Kjempesmart!!!

Barbros lille atelier sa...

Så smart! Selger du sånne etui???

Ønsker deg og dine en riktig fin 17.mai!

Klem

GRASRODA sa...

Ja, det er en smart liten sak:) Fikk tips om å lage dette da vi var på kurs i vinter.

Jeg har i utgangspunktet ikke så store salgsplaner Barbro:) Kan jo gjøre et lite unntak, men hvis det er til deg selv du tenkte på, så fikser du dette selv på null komma niks!!!! Ingen avansert sak, bare en genial idè!! :)

Snakkes:)

Gurimalla sa...

Nåleetui er supert å ha ja.

elin sa...

jeg var så heldig å få en lik en i gave av cathrine-mor!!!helt enkelt :genial!!!!maaaange tusen takk!!!!!!nå blir det orden i nålene framover!!!