Pannebånd

torsdag, mars 29, 2012 Edit This 4 Comments »

Pannebånd på plakaten disse dagene!
Kan bestilles. 75,- pr. stk. Dette er barnestrørrelser, men jeg kan lage dem til voksne også. Det kommer flere etterhvert, også med andre stoff og farger:) En stor slager her i hus, ungene velger selv hvike stoff de vil ha, og da er det også stor sjanse for at de vil bruke dem!

Bleieposer

onsdag, mars 28, 2012 Edit This 0 Comments »







Da er snart 3 stk. bleieposer på vei i posten til Hilde. Håper de kommer til nytte. Kjekt å ha!!!
Ellers syes det pannebånd på "produksjonsavdelingen" for tiden. Ungene er storfornøyd når de kan få velge seg stoff til sitt eget pannebånd! Legger noen snart ut for salg.... vent å se;)

GOD PÅSKE!

... og enda et tre;)

lørdag, mars 17, 2012 Edit This 0 Comments »
Enda et tre er tegna på en fredags kveld. Litt Skavland på nrk 1, Senkveld på tv 2, og en halv Golden gold på samme kanal, så var tegningen i boks. Denne blir med oss til Kristiansand, i 30 årsdag til Abbe!! Hun har ønsket seg et tre.... Håper den står til forventningene:)

God helg!!

Genial barselgave!

torsdag, mars 15, 2012 Edit This 0 Comments »




Jeg har sydd opp litt flere bleieposer for salg. 150,- pr. stk. Kjemekjekke barselgaver og genialt å ha på lur om du har bleiebarn! Se her hva jeg pleier å fylle dem med! Selv hadde jeg alltid en på lur i veska mi, en leggende i bilen ,en vi vogna osv. En liten "førstehjelp" med det mest nødvendigste når et bleieskift er nødevndig. De to fargerike på det nederste bildet er rester fra i høst. De får du for 100,- pr. stk. Send meg gjerne en mail el. bestill her på bloggen om du ønsker deg en bleiepose. Det kommer flere etterhvert, også med andre stoff! Nå er det helg her veldig snart.... :)

Enda et tre

torsdag, mars 15, 2012 Edit This 0 Comments »

Litt dårlig fotograf denne gangen, men pyttsann ;) Dette treet fikk Elin til sin 35 årsdag! Da det nærmet seg den store dagen, måtte jeg innse at jeg var blakk rett og slett, så da var det bare å sette seg ned med penn og og papir. Rammme hadde jeg allede kjøpt inn tidligere, så da var det problemet løst;)
Det er stort sett trær som blir tegna her om dagen, men jeg liker det. Ingen blir like, og jeg vet jo aldri på forhånd hvordan det vil se ut. Det blir ikke mer spennende enn det man gjør det til!!

Trebilde

mandag, mars 05, 2012 Edit This 2 Comments »

Jeg tegner trær for tiden! Syns det er spennende, og fasinerende egentlig. Flere har ønsket seg trebilde også, så får vi se hva det blir til. Dette er et lite eksemplar som ble til i går kveld. Bare for gøy, skrev jeg på de ordene jeg tenker på når jeg tenker på trær. Det ble plutselig et litt anderledes bilde, men pytt på det ;)

Ellers holder jeg på med å sy opp en del nye bleieposer. Hvis noen ønsker å bestille det, er det mulig. Bilder kommer senere i uka.