Kleenex- Etui

tirsdag, november 30, 2010 Edit This 1 Comment »








Jeg har sydd en del av disse kleenex-etuiene i det siste. Noen bestillinger, men ellers en kjekk liten julegave til noen ( de fleste? ) som har det meste fra før.
Noe for deg også? Selges for 50 kr. stk :)

Magisk på Lista

onsdag, november 17, 2010 Edit This 2 Comments »







Vann er fasinerende uansett alder tror jeg. Her et lite glimt fra en Lista-tur for noen uker siden. Fikk omsider kjøpt meg nytt speilreflekskamera i høst, noe som gjør fotoarbeidet utrolig mye mer spennende:)

Fleecekjole

lørdag, november 13, 2010 Edit This 3 Comments »
Fleecekjole til Hanna!! Lilla og grønn,en fargemiks jeg er svak for :) Kjolen har fått lang hette, lange armer med puff, applikasjon og broderert bord nede på fallkanten. -litt jobb, men veldig gøy :)

Bleieposer til salgs!

onsdag, november 03, 2010 Edit This 2 Comments »

Bleieposer i fleng:) Har en del bleieposer liggende for salg enda. Flotte julegaver og barselgaver!! Når jeg har gitt venninner dette i barselgaver nå, pleier å fylle dem med 1 pk. våt-sevietter, ei flaske antibac, et par bleier, et gangs- stelleunderlag og en rull med bleieposer. Dermed er en ganske godt utstyrt med det man skulle trenge for et bleieskift stort sett hvor som helst! Genialt å ha med i veska, liggende i bilen, under vogna, hos besteforeldre osv!Bleieposen koster 150,- pr. stk! ( + 25 kr. i porto hvis de må sendes )