Ny sommerkjole

mandag, juli 12, 2010 Edit This 7 Comments »
Ny sommerkjole til Hannamor:) Mønster og stoff fra S&S, str. 8 år. Knappen er kjøpt på Fretex i fjor en gang. Kjekt å kunne bruke noe av det en har fra før!
Hun har nesten funnet modell-blikket sitt ser jeg:) ja, ja, skal prøve å lokke frem et vanlig lite barnesmil neste gang!











Fortsatt god sommer!!

"Mobilt stellerom"

fredag, juli 09, 2010 Edit This 4 Comments »

Dette er en liten avslutningsgave til barnehagen der jeg har jobber i flere år. Vi bruker å gå mye på tur, og i den forbindelse har vi ofte med bleiebarn på tur. Dette betyr jo at en må ha et litt "mobilt stellerom." Til nå har vi pakket bleier ol. i vanlige bæreposer, men jeg har lenge tenkt på å lage et litt mer avanser men enkelt system. Så derfor har jeg sydd en romslig bleiepose i voksduk, med plass til en pk. våtservietter, 2-3 bleier, og et engangs-underlag fra Libero. I den andre veska med to rom, skal det være et rom til oppbevaring at engangs-hansker, og i det andre rommet skal det ligge en rull med små søppelposer og ei flaske med antibak. /sprit. Jeg måtte teste dette da jeg kom på jobb i dag, og det ble så bra som jeg hadde håpt på, juhu!!! :) Så da er det bare å se om det kan komme til nytte til høsten, for nå er det 3 ukers ferie først!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siste veske på bestilling.

fredag, juli 09, 2010 Edit This 1 Comment »












Da var den siste veska på bestilling ferdig! Denne er ganske lik den forrige, men med litt forbedringer på noen detaljer. Sender med et kleenex-etui og en solhatt i det samme stoffet. Håper hatten passer... ellers så får vi bare prøve igjen:)
Jeg har også tatt i bruk en liten "duppeditt" som fulgte med maskinen. Det er et lite plast-redskap som gjør det superenkelt å sy over tykke stoffstykker, eks. hvis en skal legge opp bukser, eller her, som jeg skal sy over flere lag, er det veldig greit å bruke denne. Ingen krøll på undertråd, og sømmen blir like jevn som ellers:)
Ellers så har jeg sydd opp en del av disse kleenex-etuiene. Kjekt å ha, og er en grei liten gave å ha på lur:) Hvis noe ønsker å kjøpe, så selger jeg dem for 50 kr.stk. (kan også bestilles i andre stoffer)

Årets første solhatter!!

søndag, juli 04, 2010 Edit This 3 Comments »
Årets første solhatter:) Den blå skal være et lite suplement til datteren til en dame som har bestilt et par vesker av meg. Jeg har brukt det samme blå stoffet som veska skal syes i, og i tillegg har jeg prøvd meg på et par kleenex-etuier igjen. Et til hver veske. Nå gjenstår det bare å se om hatten vil passe den nye eieren.... :)



Sol, sommer og varme! We like:)