Siste mote på sørlandet!

lørdag, mars 27, 2010 Edit This 4 Comments »
Jeg må bare vise dere "siste mote" her på sørlandet:) Mulig jeg har dårlig humor, men jeg måtte le litt da jeg torsdag morgen kjørte gjennom sentrum, og passerte dette utstillingsviduet! Der sto det 13 "avkledde damer" på rekke og rad, og viste seg i fra sin beste side!! Jeg lo godt, og fikk meg en morsom start på dagen:)
Ellers så har jeg funnet frem strikkepinnene, mens jeg venter på at symaskinen skal bli friskmeldt igjen:) Målet er et par sokker til Hanna, 6 år!



God helg!!og god påske:)

Et lite lueprosjekt!

lørdag, mars 27, 2010 Edit This 0 Comments »
Her kommer et lite livstegn fra meg igjen:) symaskinen er hos doktoren fremdeles, så det blir ikke gjort så mye sy-arbeid om dagen. Men jeg har jo glemt å blogge noe av det jeg gjorde før maskinen ble syk, så da får jeg gjøre noe med det:)
Etter at den nye maskinen kom i hus, var det jo ekstra stas å sy i elastiske stoff når det finnes egne sømvalg for dette formålet på maskinen!! Da vi var innom på S&S i kr.sand sist, kjøpe jeg noe mer stoff, blant annet disse to. Et kult billestoff, og dette lysegrå stoffet. Jeg har lenge hatt lyst til å lage meg ei lue, men var litt usikker på hvordan det skulle gjøres på en enkel måte. Etter en liten stund i tenkeboksen, ble det omtrent slik!
Jeg og husbonden fikk ei lue hver, og den tøffe bille-hua fikk en kollega til bursdagen sin. ( vi jobber i en barnehagen med fokus på å være mye ute, så syns dette passet bra! )
På denne lue-varianten er sømmene synlig inni lua. Men har lyst å prøve meg denne typen neste gang, når maskinen er friskmeldt igjen. Og så venter jeg i spenning på å få de nye merkelappene i hus!!

Rød kjole- Go Read!

mandag, mars 08, 2010 Edit This 4 Comments »






Jeg har fått meg en rød liten kjole, og samtidig støttet en god sak!

En utfordring til deg som har blogg!

lørdag, mars 06, 2010 Edit This 2 Comments »
Så kommer det en liten utfordring til alle mine grasroda-lesere med egen blogg:) Det er jo litt deilig å gjemme seg bak fine designsider og kunstverk, men så er det jo litt spennende å se hvem som står bak alle de fine produktene som produseres rundt om det ganske land!!! Så her er jeg:) fotograf: Cathrine... ja, skal jeg bli med på bildene om dagen, så må en jo stort sett gjøre noe med det selv... :) ellers så er det ungene som fyller den største plassen på minnebrikka i fotoapparatet:) :) Jeg ser at smykket nesten er på "kvele-oppdrag" på bildet, men alt kan ikke være perfekt når en skal stå både foran og bak kamerat på en gang!!! :) God helg alle sammen!!
Ellers så må det nevnes at Cilipus feirer 1 år på bloggen sin. Ta en titt innom der å bli inspirert av alt det fine hun lager!!!!!!!!!!

Veskehysteri:)

lørdag, mars 06, 2010 Edit This 2 Comments »
Jeg har fått en del forespørsler på om jeg kan sy vesker for et par venninner. Jeg har egentlig aldri sydd på bestilling før.... men en gang må vel bli den første:) Sydilla ser ut til å være på skikkelig opptur rundt om i landet syns jeg. Et sikkert tegn på det er ihvertfall at stoff og Stil har valgt å åpne butikk i kristiansand!!
Den prikkete veska ble første mann ut, og er overlevert til en god kollega på jobb. Den neste veska er min egen, og er sydd av favorittstoffet mitt, kjøpt på Åhleens. Jeg holder egentlig på å sy gardiner av det til kjellerstua, men det er noen meter til overs, så da ble det veske til meg!! Begge to har fått navnet på eieren brodert på innerlomma.

Det var en gang...

lørdag, mars 06, 2010 Edit This 3 Comments »
Her ser dere et bilde jeg tegnet til Hanna da hun ble født for over 6 år siden... Orginalen hadde jeg selv på veggen da jeg var liten,men det var bare en plakat, limt på ei plate, og den var blitt både gul og litt skadet etter div. flytting. Jeg har tegnet det samme bilde til to av min kjære svigerinner, og til et par andre venninner som barselgave. Koselig å gi noe personlig til de vi kjenner godt. Om det lar seg gjøre igjen en gang til etter så mange år, er ikke godt å si... Det er lenge siden jeg hat tegnet noe særlig nå. Men jeg har lovet å lage et bilde til, til en spesiell person hvis hun blir mor en dag, så får vi se hva det blir til... Bildet et laget med kullstift.

balubabukser fra lillelilla

lørdag, mars 06, 2010 Edit This 1 Comment »
"Hva skal jeg ha på meg i dag da tro?" Disse to Baluba-buksene kommer fra Elin, "lille lilla", og er kjempegode bukser! De sitter som et skudd på ungene, og anbefales på det varmeste:) Ta en titt innom bloggen hennes, der finner du MASSE fint!!